Kom med på vores rejse

Her finder du dit drømmejob.

Vokse sammen med os!

At have det sjovt på arbejdet - det er utroligt vigtigt for os! Hos os kan du altid være dig selv, få muligheden for at vokse, udvikle dig og bidrage til vores fælles succes. Vi omfavner lidt kaos nu og da og nyder at lære undervejs. Sammen kan vi klare alt! Vi er overbeviste om, at de bedste hold dannes af forskelle, drivkraft og motivation - derfor bygger vi sammen.

Vores vision er at skabe en sikrere, mere effektiv og smartere digital verden. Vi kan lide at udfordre og vælger ikke altid den nemme vej.

Når du bliver en del af os, vil du bemærke den uendelige viden - fordi vi er et yderst kompetent og ydmygt team ud over det sædvanlige. Vi hjælper og tager os af hinanden.

Med os har du mulighed for at påvirke din egen rejse - vi er der på hvert trin af vejen!

En motiverende kultur, der inspirerer og driver os fremad.

Kulturen hos ID North er utroligt inspirerende. Med stor viden og ægte engagement har vi alle de rette betingelser for at lykkes i vores missioner. Det er noget, jeg virkelig værdsætter, og jeg finder det dejligt at være en del af!

Rebecka Andersson IAM-konsulent hos ID North

Tjek vores ledige stillinger ud

Vi er stolte af flere ting:


77

Fantastiske kollegaer

180

Spændende kundeprojekter

4

Smukke kontorer

6

Virksomhed - en del af Allurity

Hvorfor vælge ID North?

Vi gør en reel forskel!

En karriere hos os indebærer spændende opgaver og attraktive arbejdsvilkår. Vi tilbyder et inkluderende miljø, hvor din karriere og dine evner kan udfolde sig.

Den skiftende verden kræver ny viden og kontinuerlig udvikling. Derfor investerer vi i at uddanne og udvikle vores medarbejdere. Det muliggør, at vi sammen kan skabe nye og bedre løsninger - åbne op for en verden af muligheder.

Hos os går familieliv og karriere hånd i hånd. Vi tilbyder fleksible hybridløsninger, så du kan finde den rette balance. Vi holder af at arbejde - men vi sætter også pris på at slappe af og genoplade.

Her har du mulighed for at gøre en reel forskel i samfundet ved at bekæmpe og forebygge cyberkriminalitet. Arbejd sammen med passionerede kolleger og få ny viden samt muligheder for at udvikle din karriere. Din ambition tilhører dig, og vi vil sikre os, at vi sammen plejer den på bedste vis - sammen når vi til tops!

Mange strenge på vores bue!

Listen to our very own song in true ID North style. Tune in!

Lyt her

Attraktive fordele

Vi vil gerne være mere end bare din arbejdsgiver!

Vi ved, at det vigtigste ikke er, hvor du arbejder, men hvordan du arbejder for at være mest effektiv og finde balance mellem arbejde og dit personlige liv. Den indvirkning, du skaber, er meget vigtigere end de timer, du lægger. Derfor tilbyder vi muligheden for fleksibelt hybridarbejde.

Vi tror også, at fleksibilitet bidrager til mangfoldighed og inklusion. Vores kontorer er altid der for dig, når det passer dig bedst, og er alle designet til at være kreative, komfortable og engagere sig i vores sociale aktiviteter.

Ud over fleksibelt arbejde tilbyder vi også fordele som:

Wellness-tilskud og fordele gennem Benify
Erhvervspension i henhold til gældende overenskomster
Indvirknings- og rekrutteringsbonusser
Sundhedsforsikring
Uddannelsesmuligheder

Vi arbejder sammen for at sikre, at du trives så meget som muligt.

Abonner på vores nyhedsbrev

Og vær den første til at modtage seneste nyheder og opdateringer!

Newsletter

By subscribing to our newsletter you confirm that you have read and agree with our Privacy Policy.
Spørgsmål?

Kontakt Linda; hun vil hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer angående vores jobåbninger eller hvordan ansættelse kunne se ud hos os!

Linda Öhlin

HR Manager
+46702621780
linda.ohlin@id-north.dk

Contact us

Hæng med!

At arbejde som et team er afgørende for os! Vores unikke holdarbejde er det, der driver ID North fremad og gør vores virksomhed succesfuld.
Jens Björkman, administrerende direktør hos ID North

Our offices

Stockholm
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

Helsinki
Ilmalantori 4,
00240 Helsinki, Finland

Borås
Nils Jakobsonsgatan 5D
504 30 Borås

Gothenburg
Kobbegårdsvägen 7
436 34 Askim

Post address

ID North AB
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

E-mail

Say 👋🏼
info@id-north.dk

Call us

Sweden
+468-54520044

Finland
+358 50 517 5778Social media