Digital trust by Identity Security

Vi skaber digital tillid

ID North er en førende inden for identitetssikkerhed i Norden. Vi er en gruppe tekniske genier, der er fast besluttede på at gøre den digitale verden smartere, bedre og mere sikker.

Vi hjælper dig med at opnå fuld kontrol over dine brugere samtidig med at beskytte dine data, optimere operationer og forbedre brugeroplevelsen.

Identitetssikkerhed er blevet et kritisk emne i dagens digitale verden, hvor personlige og følsomme oplysninger konstant er i fare for at blive udsat for angreb. Cyberkriminelle bruger stadig mere sofistikerede teknikker til at stjæle personlige data, hvilket kan resultere i alvorlige økonomiske tab, et beskadiget omdømme og endda identitetstyveri. Derfor er beskyttelsen af identiteter blevet vigtigere end nogensinde før.

ID North er førende inden for identitetssikkerhedsløsninger.

Vil du lære mere om Identitetssikkerhed?

Direkte kontakt med en af vores eksperter! Vi vil hjælpe dig med at gennemgå udfordringer, mål og give forslag til en opsætning!

Kontakt os

Vi er en del af Allurity-familien.

Vi er stolte af at være en del af Allurity, en gruppe af førsteklasses cybersikkerhedsvirksomheder på tværs af Europa, forenet af et fælles mål - en sikker digital verden.

Allurity-familien består i øjeblikket af seks fremragende virksomheder i fronten på tværs af Europa - og flere er på vej! Vores fælles vision er at blive den førende partner inden for cybersikkerhedstjenester i Europa. Sammen med vores kunder styrker vi cybersikkerhed, øger viden om IT-sikkerhed og gør verden til et sikrere og bedre sted.

Det er essentielt for os at forstå samspillet mellem mennesker og teknologi. Vi ser en voksende efterspørgsel efter cybersikkerhedsrådgivning og -tjenester i den konstant skiftende æra af digital transformation. Sammen tilbyder virksomhederne inden for Allurity et bredt udvalg af IT-sikkerhedstjenester til at beskytte data og identiteter. Vi er her for vores kunder!

Besøg Alluritys hjemmeside

ID North is part of the Allurity family

Allurity is the preferred partner for tech-enabled cybersecurity services in Europe. Our trusted family is comprised of best-in-class companies. With our collective strength, we pursue the mission to enable a safe digital world by:

  • Offering the full spectrum of cybersecurity services
  • Improving data protection, cyber resilience and reliability
  • Reducing the the high societal costs of cybercrime

Learn more to stay ahead

Companies across Europe

7

Offices in 11 Countries

23

Best-in-class experts

500

Vi er stolte af:


77

Fantastiske kolleger

4

SailPoint Admiral Awards

180

Spændende kundeopgaver

4

Smukke kontorer

6

Specialistvirksomheder inden for Allurity

Et karriere inden for identitetssikkerhed

Vi ser konstant en stigende efterspørgsel efter eksperter inden for identitetssikkerhed, hvilket er grunden til, at vi er stolte partnere i oprettelsen af et helt nyt uddannelsesprogram gennem Stockholm Technical Institute.

For os er det essentielt konstant at finde nye måder at invitere flere mennesker ind i vores fællesskab og IAM-verdenen (Identitet- og adgangsstyring).

At arbejde med IAM giver en spændende blanding af teknologi, menneskelige aspekter, sikkerhed og innovation. Din ekspertise muliggør, at virksomheder kan operere sikkert og effektivt, opbygge tillid og sikre overholdelse i en stadigt forbundet verden.

Ved at deltage i dette gratis træningsprogram vil du skabe fremdrift mod en spændende karriere og uendelige muligheder inden for IAM.

Vi er stolte partnere i udviklingen af dette træningsprogram.

Læs mere på STI's hjemmeside

Vores bidrag til en bedre verden

De Forenede Nationers Bæredygtige Udviklingsmål (SDG'er) sigter mod at omdanne verden til et bedre sted - vi ønsker at være en del af bidraget!

De Forenede Nationers globale mål består af 17 målsætninger med henblik på at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid for os alle. Disse mål søger at bekæmpe fattigdom, reducere uligheder, fremme sundhed og uddannelse, fremme bæredygtig økonomisk vækst og adressere klimaforandringer. De sigter mod at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid for alle mennesker og den planet, vi lever på.

Alle virksomheder inden for Allurity mener, at bæredygtige forretningspraksisser ikke kun er det rigtige at gøre, men også en klog forretningsstrategi. Vi er forpligtede til at reducere vores miljømæssige påvirkning for at bidrage til kampen mod global klimaforandring. Vores aktiviteter styres af etiske principper og værdier, og vi er dedikerede til at lukke færdighedsgabet inden for cybersikkerhed, samtidig med at vi bekæmper alle former for cyberkriminalitet.

Ved at integrere de bæredygtige udviklingsmål i vores forretningsprocesser skaber vi ikke kun en positiv samfunds- og miljømæssig påvirkning, men skaber også langvarig værdi for vores kunder og bidrager til en sikrere og mere bæredygtig verden.

Cybersikkerhedsløsninger og udvikling af kompetencer er forbundet med De Forenede Nationers globale SDG-mål:

SDG 9.1
SDG 9.1

Det handler om at opbygge modstandsdygtig infrastruktur og fremme inklusiv og bæredygtig industrialisering. Målet er økonomisk vækst, produktivitet og innovation ved at investere i høj kvalitet og bæredygtig infrastruktur, især inden for transport, energi, vand og information samt kommunikationsteknologi. Ved at opnå dette mål skaber vi et solidt fundament for økonomisk udvikling samtidig med at vi bevarer miljøet og fremmer social inklusion.

SDG 4.4
SDG 4.4

Det fokuserer på at fremme lige adgang til kvalitetsuddannelse for alle. Målet er at sikre, at alle børn og unge modtager retfærdig og inkluderende kvalitetsuddannelse. For at opnå SDG 4.4 kræver det investeringer i uddannelsesmæssig infrastruktur, kompetente lærere og uddannelsesmæssige ressourcer. Ved at opfylde dette mål bidrager vi til at skabe et mere retfærdigt og inkluderende samfund ved at betragte uddannelse som en grundlæggende rettighed for alle.

SDG 16.4
SDG 16.4

Det fokuserer på at reducere vold og korruption samtidig med at det fremmer retfærdige og effektive institutioner. Målet sigter mod at reducere vold i samfundet, fremme retsstatsprincippet og adgang til retfærdighed for alle samt mindske korruption på alle niveauer. Ved at opfylde dette mål skaber vi en mere fredelig og inkluderende verden, hvor retfærdige og effektive institutioner bidrager til at styrke demokrati, sikkerhed og bæredygtig udvikling. Dette er afgørende for at skabe en sikrere og mere retfærdig fremtid for alle.

Bliv i kontakt

Send en besked

Our offices

Stockholm
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

Helsinki
Ilmalantori 4,
00240 Helsinki, Finland

Borås
Nils Jakobsonsgatan 5D
504 30 Borås

Gothenburg
Kobbegårdsvägen 7
436 34 Askim

Post address

ID North AB
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

E-mail

Say 👋🏼
info@id-north.dk

Call us

Sweden
+468-54520044

Finland
+358 50 517 5778Social media