Få adgang til kvalitetssikrede persondata – hver gang

Adgang til opdaterede og sikre persondata er afgørende for robust cybersikkerhed på nettet. Mange organisationer bruger en række manuelle teknikker til at overvåge personlige oplysninger, men disse kan føre til unøjagtigheder og forskelle over tid. Situationen bliver mere usikker, når persondata ændres, og forskellige systemer ikke bliver opdateret. Kvalitetsidentitets (ID) foranstaltninger er afgørende for at opretholde præcise og sikre persondata inden for systemet og styrke websikkerheden.

Sikre og opdaterede persondata med kvalitets-ID

Uden adgang til aktuelle og kvalitetssikrede persondata kan det være udfordrende at drive forretning. Organisationer bruger ofte forskellige manuelle metoder til at håndtere persondata, hvilket kan føre til fejl og inkonsistens over tid. Problemerne eskalerer, når der sker ændringer i persondata, og forskellige systemer ikke bliver opdateret. Kvalitets-ID sikrer præcise persondata i systemet til enhver tid.

Dette er hvad vi hos ID North tror er:

Fordele og funktioner

Direkte forbindelse til den svenske Skatteforvaltning (Navet) eller den svenske Skatteforvaltning (SPAR), afhængigt af myndigheden eller det private selskab.

Automatiske opdateringer af persondata, når der er sket ændringer hos den svenske Skatteforvaltning.

Webgrænseflade til at udføre søgninger på enkeltpersoner, ejendomsidentifikation, familierelationer, nye beboere og mere.

Et stort antal tilpassede integrationer med velkendte forretningssystemer.

Erstatter alle dine eksisterende integrationer med den svenske Skatteforvaltning/SPAR via et centralt integrationspunkt.

Integrationen i Quality ID giver uendelige muligheder for at hente og opdatere persondata i dine systemer.

Alle persondata lagres og behandles lokalt, hvilket giver omkostningsbesparelser og større tilgængelighed end hos Skatteforvaltningen.

AI- og BI-værktøjer kan samarbejde med Quality ID for at planlægge fremadrettet og administrere statistikker.

Our offices

Stockholm
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

Helsinki
Ilmalantori 4,
00240 Helsinki, Finland

Borås
Nils Jakobsonsgatan 5D
504 30 Borås

Gothenburg
Kobbegårdsvägen 7
436 34 Askim

Post address

ID North AB
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

E-mail

Say 👋🏼
info@id-north.dk

Call us

Sweden
+468-54520044

Finland
+358 50 517 5778Social media