Samarbejde med Finlands mest internationale skole, Centria, inden for unik digitalisering

Gennem samarbejdet med ID North har Centria effektiviseret sin undervisning ved at automatisere identitets- og adgangsstyring, reducere administration og forbedre sikkerheden. Resultatet er et problemfrit og sikkert digitalt læringsmiljø både for studerende og undervisere.

Reduceret administration og øget sikkerhed på Centria University of Applied Sciences

Centria University of Applied Sciences er en finsk uddannelsesorganisation med aktiviteter i Karleby, Ylivieska og Pietarsaari. Hvert år optager universitetet cirka 3.000 studerende og har 300 medarbejdere. 'Brugen af moderne informationsteknologi og kommunikation er vigtig for både lærere og studerende i Finland. For at gøre dette muligt kræves der velforvaltet og sikker adgang til forskellige ressourcer,' siger Jarmo Kauppinen, informationschefen hos Centria

Vores organisation er dedikeret til kontinuerlig udvikling, og eksperterne fra ID North har været afgørende for at støtte vores digitale transformation. De forstår vores miljø og vores behov. Hos Centria har vi et hold på ti eksperter inden for digitale udviklingstjenester, og ID Norths støtte har været uvurderlig.
Jarmo Kauppinen, IT Manager Centria

Avanceret teknologi til undervisning og læring

Centria University tilbyder over 100 onlinekurser årligt med automatisk adgangskontrol for 3.000 studerende. Dette frigør lærernes tid og imødekommer forskellige behov med fleksible undervisningsplaner. Automatiseret domæne- og tilladelsesstyring forbedrer sikkerheden som en central del af Centrias IT-strategi.

Centria University tilbyder årligt over hundrede onlinekurser og udnytter moderne informationsteknologi og kommunikationsteknologi til at skabe et alsidigt læringsmiljø. Hvert kursus tilbyder fleksibilitet gennem forskellige værktøjer til studerende. Gennem automatisk adgangskontrol når Centrias system problemfrit ud til sine 3.000 studerende med undervisningsmaterialer. Vigtig information genereres automatisk for studerende og undervisere, med problemfri dataoverførsel mellem systemerne.

Jarmo Kauppinen, Centrias informationschef, understreger vigtigheden af en problemfri brugeroplevelse og påpeger, at lærere nu kan bruge mere tid på undervisning takket være effektiv identitetsstyring. Med planer om hybrid læring giver universitetet studerende friheden til at vælge den bedste metode, hvilket stiller store tekniske krav. Automatisk styring af studerende og læreres domæner og tilladelser forbedrer sikkerheden og udgør kernen i Centrias IT-miljø, forklarer Kauppinen.

"Vores lærere kan nu dedikere mere tid til undervisning, og vores studerende er begejstrede for friheden til at vælge den undervisningsmetode, der passer dem bedst."
Jarmo Kauppinen, IT Manager Centria

ID Norths eksperter har implementeret en omfattende automatiseret identitets- og adgangsstyringstjeneste (IAM), skræddersyet til Centrias behov

Digitalisering og brugen af cloud-tjenester vokser hurtigt på universitetet, og styring af identiteter og adgang spiller en afgørende rolle. Dette har ført til forbedret undervisning, reduceret manuelt arbejde og øget sikkerhed. For at opnå dette har eksperter fra ID North implementeret en omfattende automatiseret identitets- og adgangsstyringstjeneste (IAM), skræddersyet til Centrias behov.

Om Centria University of Applied Sciences

"Finlands mest internationale universitet i tal


3000

Studerende med en grad

300

Lærere og medarbejdere

20

Procentdel af studerende af udenlandsk oprindelse

90

Udvekslingsstuderende fra hele verden hvert år

80

Udgående studerende fra hele verden hvert år

200

Onlinekurser om året

Elektroniske arbejdsområder

Centria er en af ​​Finlands mest internationale erhvervsuniversiteter, hvor udvekslingsstuderende fra hele verden kommer hvert år.

Centria er en af Finlands mest internationale erhvervsuniversiteter med udvekslingsstuderende fra hele verden. Ved at integrere Microsoft Identity Manager med AD og Azure AD behøver lærerne ikke længere manuelt oprette elektroniske arbejdsområder til onlineundervisning. Dette sker nu automatisk og omkostningseffektivt, samtidig med at skolen fortsat modtager løbende support og integrationer fra ID Norths medarbejdere.

"Samarbejdet med ID North har været problemfrit, og de har altid været åbne om systemets muligheder og begrænsninger fra begyndelsen. Jeg har sat pris på den åbne og ærlige dialog, vi har haft. ID North er en strategisk vigtig partner for vores IT-administration."
Jarmo Kauppinen, IT Manager Centria
Our offices

Stockholm
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

Helsinki
Workery West, Tripla
Firdonkatu 2 T 63
00520 Helsinki, Finland

Borås
Nils Jakobsonsgatan 5
501 15 Borås

Gothenburg
Kobbegårdsvägen 7
436 34 Askim

Post address

ID North AB
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

E-mail

Say 👋🏼
info@id-north.dk

Call us

Sweden
+468-54520044

Finland
+358 50 517 5778Social media

Læs denne måneds Gartner-rapport

Discover Gartner®: “Predicts 2024: The Changing Role of the Identity and Access Management Leader” om, hvordan IAM-lederens ansvar og krav vil udvikle sig i 2024 og derefter.

Læs nu